قانون توانگری
از قدرت تخیل ذهنتان که نیرویی جادویی است سود بجویید. قدرت خیال، خیال، خیال… در خیال خویش، همه نیکویی ها و موهبت هایی را که خواهان تجربه شان هستید ببینید.
در روزگاری زندگی می کنیم که دانشمندان علوم ذهنی میگویند انسان میتواند آنچه را در تخیل خود تصور میکند بیافریند. تصاویر ذهنی، اوضاع و شرایط و تجربه های زندگی و امور آدمی را می سازد. به عبارت دیگر، اگر در زندگیتان شاهد شکست و تنگنا هستید، نخست آن را در ذهنتان مجسم کرده بودید. از این رو، برای از میان برداشتن این موانع و مشکلات باید نخست در ذهنتان آنها را نابود کنید و همه چیز را به صورت دلخواه ببینید.
قدرت تخیل بسیار نیرومندتر از قدرت اراده است؛ و اگر تخیل و اراده با یکدیگر بستیزند، همواره تخیل پیروز می شود.
نخستین بار که در ایجاد تصویری ذهنی میکوشیم، اراده آن را نمی پذیرد. اما وقتی تصویر ذهنی به اندازه کافی تکرار شد، هر اندازه هم که برای استدلال قدرت اراده نامحتمل بنماید، تخیل چاره ای جز پذیرش و تجلی آن ندارد.
چون آرزومند موهبت هایی عظیمتر هستید، باید تصاویر ذهنی آنها را در اندیشه خود ایجاد کنید. شاید استدلال بگوید این محال است، کوچکترین اهمیتی ندهید. شاید قدرت اراده تان بگوید این رویا بزرگتر از آن است که به وقوع پیوندد. اگر دلاورانه به تخیل خود بچسبید، آرزویتان را متجلی خواهد کرد. با ادامه این تمرین، همکاری قدرت اراده را نیز به دست خواهید آورد. امید و انتظار هر آنچه را به ذهنتان بیاموزید، برایتان خواهد آفرید و جلوهگر خواهد ساخت.
وقتی برای تجسم موهبت هایتان، نیروی قدرتمند تخیل را به کار می برید، از شیوه ی غیرمستقیمی سود می جویید که پیروزی بر مشکلات زندگی را تضمین میکند. به جای جنگیدن با فقر و شکست و مشکلات مالی، که اغلب بر مشکلاتتان می افزاید، شیوه غیرمستقیم را به کار گیرید. یعنی آرام و بی سر و صدا بنشینید و آگاهانه، با پشتکار و مداومت، موهبت دلخواهتان را در تخیل مجسم کنید. بنابراین کامیابی نخست در ذهن زاییده می شود. تخیل این توانایی را به آدمی می دهد تا خود را از زمان و مکان برون افکند و ورای هر گونه محدودیت قرار دهد.
و هرگز به برکت های دیگری چشم طمع ندوزید، زیرا حتی اگر آن را به دست آورید احساس خرسندی نخواهید کرد. آنچه متعلق به دیگری است هرگز نمی تواند به طور کامل پاسخگوی نیازهای شما باشد. هرگاه می بینید دیگری صاحب چیزی است که شما نیز خواهانش هستید، میل به تملک آن نداشته باشید و نکوشید ذهناً آن را از آنِ خود مجسم کنید و به سوی خود فرا خوانید. تنها دریابید جاذبهیی که در آن موهبت می بینید نشانه این است که موهبتی مشابه آن برای شما در راه است.
همچنین نباید آنچه را نمیخواهید خودتان تجربه کنید، برای دیگری مجسم نمایید. زیرا تصاویری که از ذهنتان برون می فرستید قهراً به سوی خودتان باز می گردد. همواره برای خودتان و دیگران سلامت و ثروت و سعادت و شادمانی را مجسم کنید.
هر چه بیشتر از قدرت تخیل خود استفاده کنید، با شادمانی بیشتری برایتان کار خواهد کرد. خواه آگاه باشید و خواه نه، همواره از قدرت تخیل خود استفاده میکنید. پس چرا آگاهانه از آن سود نجویید و سلامت و ثروت دلخواهتان را که حق الهی شما هم هست به دست نیاورید؟
بگذارید دیگر بار به شما یادآوری کنم که هرگز در مورد تصاویر ذهنی خود مصالحه نکنید. آرزویی را تصویر کنید که صادقانه میخواهید، نه آنچه را فکر میکنید شاید بتوانید به دست آورید. به اراده و استدلالتان که میکوشد شما را از تصاویرتان دور نگاه دارد کوچکترین توجهی نکنید. چندی نمیگذرد که تخیل فعال شما عنان اراده را به دست میگیرد و آن را سرِ جایِ خود می نشاند. اما نخست باید با ایجاد آن تصاویر ذهنی که آرزوی ژرف و صمیمانه شماست، به تخیل خود خوراک برسانید و آن را بپرورانید. اگر به سازش تن در دهید و با تصاویر ذهنی نیم بند و متوسط الحالی نه خوب و نه بد بسازید، ثمراتی مشابه همان تصاویر را به دست میآورید. و چون آن ثمرات رضایت بخش نخواهند بود، ناگزیر خواهید شد که از سر نو شروع کنید. پس از هم اکنون آنچه را به راستی میخواهید مجسم کنید تا مجبور به دوباره کاری نشوید.
به راستی که تصاویر، اوضاع و شرایط آدمی را می سازند. و این شما هستید که این تصاویر را می سازید. اگر این حقیقت را دریابید، متوجه می شوید که برای به دست آوردن موهبت هایتان لازم نیست وارد زور و پیکار بشوید. عوض همه اینها، آرام گوشهیی بنشینید و آنچه را میخواهید، با همه جزئیات دلخواهتان مجسم کنید و درباره آن تصاویر ذهنی بگویید: «خدایا، این موهبت یا موهبتی برتر را از خزانه بیکرانت به من عطا فرما! نیکی نامحدودت هم اکنون انجام خواهد پذیرفت!»