تبلیغات تریزی
امروزه با رشد خصوصی سازی، افزایش کسب وکارهای کوچک و بزرگ، جهانی سازی، پیشرفت تکنولوژی و اطلاعات، هر فرد نیاز به تبلیغ شرکت، محصول و یا خدمت خود دارد. تبلیغ و شیوههای تبلیغ اگر با خلاقیت همراه باشد و با تکنیکهای دیگر بازاریابی همانند روابط عمومی، فروش مستقیم، بسته بندی، توزیع مناسب و… ترکیب شود میتواند موفقیت هر برند، محصول، خدمت، سازمان و شرکتی را تضمین کند. همیشه این سؤال بین دستاندرکاران بازاریابی، کانون های تبلیغاتی و شرکت های نیازمند به تبلیغ مطرح بوده که آیا تکنیکها، روشها و راهکارهایی برای ایجاد خلاقیت در برنامههای تبلیغاتی و ارتباطات بازاریابی وجود دارد؟ آیا میتوان راهکارهای نظام یافتهای برای ایجاد خلاقیت بازاریابی و فروش یافت و آیا روشهایی منظم و خلاقانه برای تبلیغ محصول، برند و شرکت وجود دارد؟ آیا میتوان با استفاده از خلاقیت نظام یافته با مشتریان و مخاطبان ارتباط برقرار کرد؟
همراهان گرامی در این راستا گروه کلید بر آن شده است تا مجموعهای را برای شما ارائه دهد که در آن سعی شده است با استفاده از علم تریز (TRIZ) که یکی از بزرگترین و معتبرترین روشهای خلاقیت نظام یافته حل مسائل میباشد به بازاریابی تبلیغات، فروش و ارتباطات پرداخته شود و کاربرد این علم در تبلیغات، ارتباطات و بازاریابی بررسی و تجزیه تحلیل شود. مجموعه ای که پیش روست میتواند به عنوان منبعی معتبر برای مجریان، برنامهریزان و دستاندرکاران بازاریابی، فروش، ارتباطات، روابط عمومی و تبلیغات مورد استفاده قرار گیرد. پس تا پایان این مجموعه با ما همراه باشید.
واژه TRIZ (تریز) برگرفته از حروف اول کلمات در عبارت روسی زیر می باشد: «Teoriya Resheniya Izobrototelskikh Zadatch» که برابر انگلیسی آن عبارت «Theory of Inventive Problem Solving (با مخفف (TIPS) است که به معنی نظریه حل خلاقانهی مسأله میباشد. این دانش در سراسر جهان تحت عنوان تریز شناخته میشود و بنیان گذار آن، دانشمند خلاقیت شناس روسی گنریچ سائولویچ آلتشولر میباشد.
دانش تریز با عناوین توصیفگر مختلفی مانند:
و مواردی از این قبیل نامیده می شود.
«تریز عبارت است از نوعی رویکرد الگوریتمی برای حل ابداعانه مسائل تخصصی و فناورانه»
آلتشولر به عنوان مخترع فنون اختراع و پایه گذار دانش تریز به مدت ۵۲ سال در راستای رشد و توسعه این علم تلاش بسیار کرد، او یکی از اصلیترین بنیان گذاران علم خلاقیت شناسی و از بزرگترین دانشمندان قرن بیستم محسوب میشود.
آلتشولر، تریز را تحت عنوان علم فناوری خلاقیت و نوآوری میداند. با نتیجه گیری از دیدگاه آلتشولر میتوان تریز را نوعی علم خلاقیتشناسی دانست.
یکی از دانشمندان برجسته تریز به نام سیمون ساورانسکی این دانش را چنین تعریف کرده است:
«تریز عبارت است از یک دانش انسانگرای مبتنی بر روش شناسی نظام یافته برای حل ابداعانهی مساله»
طراحی و اجرای کمپین های تبلیغاتی شرکت خود را به گروه کلید بسپارید، پس با ما تماس بگیرید.